Υπολογίστε τη σύνταξη δημοσίου

Aug 01, 2013

Η υπηρεσία « Υπολογισμός Σύνταξης » έχει ως στόχο να πληροφορήσει τον επισκέπτη, ανάλογα με τα δεδομένα που θα εισάγει, για το ύψος της ακαθάριστης βασικής σύνταξης. Η εφαρμογή δέχεται και μελλοντική ημερομηνία εξόδου από την υπηρεσία, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον επισκέπτη να συγκρίνει το ύψος της σύνταξής του ανάλογα με την επιλογή του. Ευνόητο είναι ότι στην περίπτωση αυτή οι υπολογισμοί γίνονται με τα τρέχοντα μισθολογικά δεδομένα.

Οι υπολογισμοί δεν καλύπτουν τους νέους ασφαλισμένους (πρωτοασφαλισμένοι σε οποιοδήποτε ασφαλιστικό οργανισμό μετά την 1/1/1993) καθώς και αυτούς που προσλήφθηκαν στο Δημόσιο μετά την 1/1/83 και η σύνταξή τους υπολογίζεται με τις διατάξεις του άρθρου 11 του ν.1405/83 (διαδοχική ασφάλιση). Δηλαδή η σύνταξή τους είναι το άθροισμα τμημάτων ποσών σύνταξης που προσδιορίζει ο κάθε ασφαλιστικός οργανισμός χωριστά.
Τέλος σημειώνεται ότι την αποκλειστική ευθύνη για την εισαγωγή των δεδομένων έχει ο επισκέπτης και σε καμία περίπτωση δεν δεσμεύουν την Υπηρεσία Συντάξεων.
proson.gr

-Πληρωθείτε συμμετέχοντας σε έρευνες στο διαδίκτυο. Kάντε κλικ εδώ

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ αποφασίζει για τη νομιμότητα του Μνημονίου Νο3.
Η μείωση της σπατάλης είναι ο μόνος δρόμος για την προστασία των θέσεων εργασίας
Οι "ταπεινές" διακοπές Στουρνάρα - Παπαντωνίου στη Σύρο
Αυτός είναι ο 50χρονος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία!
Αυτή είναι η εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών για την απαλλαγή από το χαράτσι των ακινήτων
Κακά μαντάτα για τους μαθητές: Μειώνονται οι αργίες – Μαθήματα από την Τετάρτη του Πάσχα